Wie

Linda Bongers advocatuur en mediation

Linda Bongers
Linda is in 1998 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht in de richting strafrecht. Van 1999 tot eind 2011 heeft zij gewerkt als advocaat bij Advocatenkantoor Leijendekker in Wijk bij Duurstede, waar zij naast de algemene praktijk en de behandeling van  strafzaken zich heeft gespecialiseerd in het familierecht. In 2011 heeft zij haar eigen kantoor opgericht. Inmiddels doet Linda geen strafzaken meer en beslaat het overgrote deel van haar praktijk het familierecht in de brede zin van het woord. Linda is als specialist aangesloten bij de vFAS (www.verenigingfas.nl).

Linda werkt tevens als mediator in echtscheidingszaken. Daarbij hanteert zij de uitgangspunten van de vFAS, maar werkt op haar eigen wijze, die past bij de desbetreffende cliënten.

Daarnaast wordt Linda ook in afstammingszaken als bijzondere curator aangewezen door de rechtbank Midden-Nederland, locatie Utrecht.

Linda is een advocaat die cliënten op hun gemak stelt en ze gelijk duidelijk laat weten waar zij aan toe zijn. Waar mogelijk wordt getracht in onderling overleg met de andere partij tot overeenstemming te komen, maar door haar uitgebreide ervaring schuwt Linda zeker geen pleidooi in de rechtszaal. Het belang van haar cliënt, maar met name de mogelijk betrokken kinderen, staat daarbij altijd voorop.

SBB Erkend LeerbedrijfJe kunt Linda per e-mail bereiken op: info@bongersadvocatuur.nl

Bongers advocatuur & mediation is ook een Erkend leerbedrijf

Esther van Elst
Esther is sinds 2012 verbonden aan het kantoor en heeft zich in de loop der jaren onmisbaar gemaakt als secretaresse van Linda. Het eerste contact verloopt via Esther en cliënten vinden bij haar altijd een luisterend oor. Esther heeft inhoudelijk kennis van de dossiers, waardoor zij cliënten en de advocaat van de wederpartij goed te woord kan staan en hun eerste vragen kan beantwoorden.

Je kunt Esther per e-mail bereiken op secretariaat@bongersadvocatuur.nl