Reviews

Vrouw - omgang- en gezag

Linda was bij het eerste gesprek een luisterend oor die gelijk juridisch schakelt naar de mogelijkheden, kansen en oplossingen. De voorbereiding van de zaken ging erg overzichtelijk en voor de zaak was er altijd nog een moment dat we alles samen doornamen. Dit zorgde voor rust.

Tijdens de zaak schoten er vaak reacties door mijn hoofd maar Linda vergat deze absoluut niet en maakte deze reacties juist op het goede moment. Linda is een hele prettige, vriendelijke en zakelijke vrouw waar je je zaak aan kan toe vertrouwen.   

Vrouw - kinderalimentatie en omgangsregeling

Linda Bongers heeft mij twee jaar lang bijgestaan in een alimentatie- en omgangszaak. Ze is een sympathiek, betrokken en oprecht mens. Ze nam telkens weer de tijd om de voor mij ingewikkelde materie, helder en duidelijk uit te leggen. Linda heeft ook oog voor de emotionele kant en heeft me vaak gerust kunnen stellen en weer vertrouwen kunnen geven. Linda is pittig en gepassioneerd, en liet zich niet van de wijs brengen door stunts van de tegenpartij. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat het recht uiteindelijk heeft gezegevierd. 

Dus: TOP advocaat nodig? Zoek niet verder maar bel Linda!

Vrouw - echtscheiding

In 2019 kwam ik bij Bongers advocatuur terecht i.v.m. mijn echtscheiding, waarbij ook sprake was van huiselijk geweld.

Mijn eerste afspraak was op zeer korte termijn geregeld. Ik kwam daar binnen en werd door Linda heel hartelijk ontvangen. Na uitgelegd waar ik voor kwam en wat de situatie was, legde Linda heel duidelijk uit wat me te wachten stond, wat de mogelijkheden waren en wat zij precies van mij verwachtte/nodig had.  Hiervoor werd echt alle tijd genomen. Ook werd er gekeken wat er gelijk al kon worden geregeld.

De maanden erna werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang. En is er regelmatig contact geweest over hoe verder en wat de mogelijkheden waren. Bij vragen of problemen kon ik altijd bellen en of mailen. Het duurde nooit lang dat ik een reactie van Linda of Esther terug mocht ontvangen. Hetzij met een antwoord of met de mededeling dat het even moest worden uitgezocht. Linda, maar ook Esther, wisten me steeds op mijn gemak te stellen en op momenten van paniek weer rustig te krijgen.

Ik heb deze periode, ondanks dat het om mijn scheiding ging, als zeer prettig ervaren. Linda en Esther zijn heel betrokken, weten wat er speelt, handelen zakelijk en denken aan de toekomst wanneer dit nodig word geacht. Door hen ben ik anders tegen dingen gaan aankijken en gegroeid in wie ik nu ben. Dank voor alle steun en hulp, ben jullie erg dankbaar.

Man - echtscheiding

Mijn ervaring met Linda Bongers is zeer goed.

In mijn zaak was ze, door de juiste vragen te stellen, goed op de hoogte van mijn wensen. Aan de hand hiervan heeft ze mij goede adviezen gegeven. Ook heeft Linda tijdens de behandeling van mijn zaak, de juridische stappen gezet die pasten bij mijn keuzes. Ik beschouw haar als vakbekwaam, betrokken, betrouwbaar. Ook haar medewerkers laten dezelfde kwaliteiten zien.

Vrouw - echtscheiding

Deskundig, professioneel en daarnaast zeer betrokken. Heel goede adviezen, altijd een luisterend oor en een steuntje in de rug en juist doortastend op momenten dat dat nodig was.

Linda en Esther, bedankt, we hadden ons geen betere kunnen wensen, dikke 10 en een aanrader voor iedereen die de beste wil.

Vrouw - afwikkeling boedelscheiding

Ik ben bij deze advocaat gekomen, doordat mijn ex en ik lijnrecht tegenover elkaar stonden betreffende het beëindigen van de samenlevingsovereenkomst. 

Het intake gesprek wat ik had met mr. Linda Bongers, gaf mij vertrouwen. Het open zijn van haar, het contact met het kantoor, kan ik als positief ervaren. Als ik erdoorheen zat doordat het veel uitzoekwerk is, kon zij mij weer motiveren om door te gaan. De dag voordat wij naar de rechter gingen, heeft zij mij duidelijk verteld wat mij te verwachten stond en hebben wij de zaak stap voor stap doorgenomen.

Door haar diepgaande uitzoekwerk van voorgaande zaken,  voor ons verweer, heb ik met haar advies en open gesprekken de zaak een positieve draai kunnen geven.

Vrouw - omgang- en kinderalimentatie

Een kantoor waar respect en empathie volop aanwezig is.

Een goed geolied team van gefocuste, gedreven en scherpe mensen. Op dit kantoor wordt gewerkt met passie en plezier.